Bahaya Tanpa Shaklee Semasa Jerebu

Kelakar bila puteri kecil saya berumur 4tahun ni kata tiba-tiba "bahaya tau tamin-tamin abis" sambil melihat ke langit yang tidak begitu cun kebelakangan ini. "adik nak batuk dah"

hehe budak-budak sekarang makin cerdik kan? Oh ya... Dhia gemar memanggil Shaklee chewable C sebagai tamin-tamin. Kalau kami balik kampung juga mesti bawa tamin-tamin Chewable C.

Memang saya mengaku agak mer"bahaya"kan jika rumah ini keabisan stok vitamin Shaklee.
Kualiti udara di Selangor agak tidak sihat. Tekak saya ni seperti mesin bacaan meteorologi; asalkan jerebu aje dah mula lah sakit tekak, selsema dan batuk. Penyakit 3 serangkai disebabkan jerebu katakan.
(Selangor sahaja ke yang selalu jerebu? KL ok ?) 

Penyakit yang datang sebab jerebu

Berikut adalah beberapa vitamin yang MESTI ada di rumah; famili saya akan ambil extra dose during masa-masa jerebu attack.



  
Nutriferon-
meningkatkan tahap interferon tubuh manusia secara semulajadi. Interferon adalah kumpulan protein semula jadi yang membentuk bahagian yang penting dalam sistem imun.

Performance Drink-
membantu mengekalkan bendalir di dalam badan. mengurangkan terjadinya sakit tekak teruk.


Chewable C- untuk kanak2
melindungi anak-anak dari mudah dijangkiti kuman melalui udara pencemaran.


Vita-C Plus- untuk mak bapak kanak2
melindungi kita dari mudah dijangkiti kuman melalui udara pencemaran.




Garlic Complex-
membantu meningkatkan daya tahan melawan serangan penyakit; ianya seperti antibiotik semulajadi. 



Ini pula cadangan Shaklee Malaysia :  vitamin-vitamin perlu semasa jerebu

source: Shaklee Malaysia

Dapatkan supplemen Shaklee anda hari ini!


atau baca selanjutnya ---- >> Cara Kurus Cepat Dengan Shaklee Shape Up Programme

 
 
Berikut adalah cara2 untk menghubungi saya :


jamiearisa@gmail.com




   019-333 0343  












Jamie Arisa & Reduan Hanif
Seri Kembangan, Malaysia



Bahaya Tanpa Shaklee Semasa Jerebu Bahaya Tanpa Shaklee Semasa Jerebu Reviewed by Jamie Arisa on 11:41 PM Rating: 5
Powered by Blogger.