MealShakes Shaklee Beli 3 Dapat 4!

Saya pernah rasa runsing sangat sebab walaupun anak sudah nak masuk 2 tahun tapi rambutnya masih "botak".

Jumpa doktor, asyik2 kena tegur, kenapa anak tak cukup berat.

Eh, not kidding ...  boleh baca entry lama saya tentang Dhia dan MealShakes disini.  





2 years ago, Dhia tak pernah cecah 9kg walaupun dah two year old. According to doctors, Dhia memang considered underweight.

Now, she is almost turning 4 and she is about 15kg. Oklah kan, tak obese.
Active pun active tahap gaban.

Favourite food dia salad (what?) haha yes, especially coleslaw dari KFC.
Jarang picky about food.
Rambut walaupun tak setebal kakak dia, tapi takde lah botak lagi.
haha... alhamdulillah

hubungi mama saya di 019 3330343
Tinggal beberapa jam lagi untuk grab Mealshakes Beli 3 dapat 4 ni!


Dapatkan Mealshakes dengan menghubungi saya segera melalui:


jamiearisa@gmail.com / reduanhanif@gmail.com



   019-333 0343   / 019-333 0342





Jamie Arisa & Reduan Hanif
Seri Kembangan, Malaysia


*** baca lagi tentang Mealshakes di sini

*** Atau nak baca lagi tentang vitamin-vitamin lain?
MealShakes Shaklee Beli 3 Dapat 4! MealShakes Shaklee Beli 3 Dapat 4! Reviewed by Jamie Arisa on 4:59 PM Rating: 5
Powered by Blogger.