Get Clean® Water Pitcher

Kualiti air di Malaysia especially di KL nih makin teruk. 

Kalau kita baca suratkhabar, macam2 penyakit baru yang muncul tiap2 hari.
Air bagus untuk badan, tapi disebabkan kualiti air sekarang dah merosot maka tidak tepat jika dikatakan lebih banyak minum air lebih sihatlah kita. Tambahan lagi kita masak air dalam cerek elektrik yang mungkin elemen pemanasan sudah berkarat, jadi sebenarnya kita minum air yang membahayakan kesihatan.

Pertama kali saya diperkenalkan Get Clean® Water Pitcher (di Shaklee National Conference yang berlangsung 2bulan lepas) saya tergerak hati nak beli dan try. 

Apa tidaknya. .. air kopi yang dituangkan ke dalam pitcher ni dengan serta merta saya nampak air yang keluar adalah air kosong!

Get Clean Water Shaklee

Tapi apakan daya... 
 suamiku jenis jimat cermat, barang tak rosak mesti akan dipakainya sampai akhir hayat (jangka hayat water filterku pula panjang...hish rosak plan saya nak beli get clean pitcher sekarang haha).

Tak mengapa...saya pasti poin-poin yang saya kemukakan nanti akan dapat *pujuk*"si dia untuk membeli juga.... (muahahaha....gelak noti)

Mari saya ceritakan sedikit tentang Get Clean® Water
Pitcher magik ini merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat.

Ia lain daripada yang lain. 
Jika dibandingkan dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuk kandungan plumbum sehingga 99%.
(Wow mata terbeliak kejap.... 99% !)

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. (Shaklee memang pioneer dalam macam2 lah!)

Jadi, kita dapatlah mengurangkan botol plastik yang perlu dibuang. (Hah... 'green' lah gitu)

Get Clean® Water ---
  • Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
  • Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
  • Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
  • Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama.
Hah.... jadi kenapa Get Clean® Water itu Satu Pilihan Yang Bijak ;)
  • Hanya beberapa sen bagi seliter air
  • Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
  • Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tanpa memerlukan kuasa elektrik.
  •  Ringan dan mudah dibawa ke mana2 sahaja
  • Jimat kos – air tidak perlu dimasak
  • Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan bendasing lain.
  • Kurang pembaziran wang dengan meminum air botol.
  • Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberi air yang bersih dan rasanya yang enak. Jom bertukar ke Get Clean hari ini! :)
  • Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana ianya dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan pada masa yang sama mengurangkan bahan cemar berbahaya yang mungkin wujud dalam air.
  • Get Clean® Water memelihara alam sekitar sebab ia menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa botol air mineral.
  • Dan setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak, langsung bagus terhadap alam sekitar.
Jom tukar ke Get Clean® Water :) dan help save the earth!

whatsapp saya hari ini, ataupun emel saya dan diskus cara bagaimana hendak mendapatkan Get Clean® Water




Anda boleh hubungi kami melalui: 

jamiearisa@gmail.com / reduanhanif@gmail.com


   019-333 0343   (Jamie) / 019-333 0342 (Reduan)


ataupun
  
Get Clean® Water Pitcher Get Clean® Water Pitcher Reviewed by Jamie Arisa on 9:35 AM Rating: 5
Powered by Blogger.