Shaklee Collagen Powder : Rahsia Kulit Jadi Halus dan Mulus

Shaklee Collagen Powder adalah supplemen kolagen hebat yang terkandung di dalamnya 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen ini sangat  berkualiti tinggi dan tulen dan ianya diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen Shaklee ini bermolekul sangat kecil dan ringan , kira-kira 1,000 Dalton*, ianya dapat diserap dengan mudah oleh badan kita dan dalam masa yang sama dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan lebih baik. 

Tujuh rencah utamanya adalah ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C serta vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalaman dan luaran.

Shaklee Collagen Powder adalah mudah larut dalam  minuman dan juga makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera.


* Berat molekul diukur dalam unit Dalton



Click to view larger image


Berikut adalah review saya sendiri selepas mengambil sekotak Shaklee Collagen Powder

Saya mula mengambil collagen Shaklee semenjak Disember 2012. Masa tu promosi beli 6 free 1, so memang berbaloi lah beli untuk simpan stok (dan untuk sendiri).


Setelah mengambilnya setiap malam (kadang-kadang ada juga lupa ataupun malas nak bancuh..hehe) selama lebih kurang 7-8hari, suami saya perasan kulit saya terlebih-lebih lagi pipi nampak lebih lembab dan segar (more hydrated) dan lebih halus berbanding sebelum ni. "Awet muda lah!" katanya. Hehe, siapa tak suka dipuji suami ?  

Macam-macam lagi masalah yang tiba-tiba 'hilang'.... Masalah kelemumur pun selesai. Kulit di kedua-dua pipi sudah tidak menggelupas lagi! Tona warna kulit muka kian nampak sekata. Yang efek dalaman lagi tidak payah nak cakap lah... memang tidak terukur lah, tetapi jika anda mengambil Collagen Shaklee ini, gerenti tidak akan menyesal.. malah akan sentiasa nak dan nak lagi! haha!




Jadi, tunggu apa lagi? Jom Order! 

Anda boleh hubungi saya melalui:

jamiearisa@gmail.com 



   019-333 0343   





Jamie Arisa
Seri Kembangan, Malaysia


*** Atau nak baca lagi tentang vitamin-vitamin lain?




Shaklee Collagen Powder : Rahsia Kulit Jadi Halus dan Mulus Shaklee Collagen Powder : Rahsia Kulit Jadi Halus dan Mulus Reviewed by Wan on 10:25 PM Rating: 5
Powered by Blogger.